Hundar vi minns


 Lotta

Lotta var min första hund, en blandras mellan drever och hamiltonstövare. Köpte henne när jag var 14 år. Hon hade många harar på sitt samvete, vilket hon helst drev. Vi sköt även många rävar och rådjur för henne.


Candy

Min första retriever. Jag fick ta över Candy från min syster 1982 p g a allergi i hennes familj. Hennes främsta merit blev ett 1:a pris i ökl på jaktprov.

Duvjakt 1983 Flundrevalla

SJCH Iliadens Faistos Fe

Född 1987. Min första jaktlabbe. En stark tik som hade det mesta av vad man kan önska sig av en retriever. Hon bröt tyvärr bakbenet i hasleden strax efter hon blivit champion, därför kunde jag inte tävla mer med henne.


Alec

Fågelfinnarens svarta Alec född 1991. En kraftfull och stabil hane som alltid gjorde ett bra jobb. Fick en 1:a HP i ekl som främsta merit. Tog även en 1:a i ekl på jaktprov i Norge.